Köpa adresser till privatpersoner

Adresser till privatpersoner

I vårt urvalssystem Personkontakt.se kan du enkelt köpa adresser till privatpersoner. Med några enkla klick väljer du din målgrupp, ser en tydlig offert och får leverans inom några sekunder.

Personkontakt.se är statistikdatabas vilket innebär att databasen inte innehåller personuppgifter. Istället möjliggörs urval genom ett stort antal kriterier, så att du får exakt den målgrupp som du vill bearbeta.

Vi går endast till källor med maximal täckning såsom Transportstyrelsen, kreditinstitut och Skatteverkets folkbokföringsregister (SPAR) .

När du köper adresser till privatpersoner hos oss sker filleverans i Excel-format genom en säker förbindelse. En länk skickas per e-post när filen är klar för leverans. De personliga inloggningsuppgifterna används inför nedladdning av leveransfilen. Vid tjänster såsom registervård, där våra kunder levererar egna filer med personuppgifter till oss, sker detta genom dubbel autentisering i vår filarea som är säkerhetsklassad enligt Dataskyddsförordningens normer.

Vill du göra andra typer av urval hjälper vi dig gärna; vi har över 15 års erfarenhet av urval till exempel utifrån fordons- och fastighetsregister.

Här är några alternativ inför ditt köp av adresser till privatpersoner:

Barnfamiljer och vårdnadshavare

Vi hjälper till med allt kring urval och leverans av målgrupper från SPAR. Vi har system för antalsberäkning, filkonvertering och hjälper till med tillståndsansökan när du ska köpa till exempel adresser till barnfamiljer.

Fritidshus och andra fastigheter

Vi tar fram målgrupper utifrån typ av fastighet, ytmått och taxeringsvärde och en stor mängd övriga parametrar.

Fordonsägare

Vi hjälper till med antalsberäkning av målgruppen, till exempel märke, modell och årsmodell, samt ägarens namn och adress. Snabba leveranser och bra pris.

NIX-register

Vid komplettering eller urval av adress- och telefonnummer har vi möjlighet att markera eller exkludera de adresser och telefonnummer som är nixade. Kontakta oss för prisuppgifter.

Övriga tjänster

Vi levererar API-lösningar när du vill integrera egna system och få korrekta adressuppgifter.

Kontakta oss gärna inför ditt köp av adresser till privatpersoner!